dinsdag 22 april 2014

T6 wordt T7!!!

Veel mensen maakten zich op voor Pasen dit weekend. De reclames voor lekkere brunches, klus en tuinaanbiedingen vlogen je om de oren, en de supermarkten pakten flink uit, met paasstunts. Ook het voorjaar is overal volop aanwezig, en het werd heerlijk weer.
Maar hier in huis was het dubbel feest. Want op paaszondag werd onze T6, dan toch T7. Dus buiten de eieren, moesten er ook cadeau's in huis worden gehaald.

Al met al hebben we er een hele leuke dag van gemaakt. Zijn grootste wens een 3DS (lang leve marktplaats!) hadden we heel slim al een dag eerder gegeven, zodat hij zaterdags zijn aandacht kon besteden aan het beeldscherm, en zodat hij zondags aandacht had voor al die andere cadeau's en het bezoek. Dit ook heel goed met hem afgesproken, en ik moet zeggen dat hij er zich super aan heeft gehouden. Zaterdags heeft hij heel veel mogen gamen (als uitzondering), maar hij kon hem ook wegleggen zonder morren, als dit nodig was.
'sAvonds kwam er vanuit de kinderen de vraag of ze bij elkaar mochten logeren. Gezien onze traditie van het hele huis versieren, inclusief de slaapkamer, werd dit dus de hoogslaper van T6.  Het is dan zo grappig, dat die 2 liggen te snurken en te draaien, en wij ondertussen boven hun hoofd slingers en ballonnen aan het ophangen zijn.
Zondags dan eerst natuurlijk cadeautjes uitpakken in bed. Vervolgens dan ook nog paaseieren zoeken, lekker uitgebreid ontbijten, douchen, smiddags bezoek, cadeautjes, lekker buiten zitten en spelen. Wat is hij weer lekker verwend met van alles! Super bedankt voor alle leuke cadeau's en alle felicitaties!

Maandags was het nog even paaseieren zoeken bij opa en oma op de camping, en de rest van de dag even heerlijk niets moet, alles mag, maar vooral genieten van het heerlijke weer.

Vandaag hebben de kinderen nog een dagje extra vrij en morgen mag T7 uitdelen in zijn klas en zondag heeft hij zijn feestje voor zijn vriendjes. Hopen dat het dan net zo'n mooi weer wordt.
Nu dus maar aan de gang met cupcakes bakken :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten